Whatup

4 Star clothing

Nieuwe 4 star clothing , blouse s/s , chino short , 4 star windbreaker grey

Carhartt BBQ

De willy weber van carhartt voor alle schitterende BBQ momenten die je deze zomer kunt gaan beleven . adviesvk. € 29,50

choclate & girl

brain anderson tee , verschillende chocolate tees

Chocolate Tee

nieuwe tees in veel frisse colors

Hessel van der veer

Hessel van der veer

onze team rijder hessel van der veer was afgelopen weekend jarig en is weer een jaartje ouder zie hem hierboven op de nieuwe skatespot in Breda. Hessel congrats !

Lakai Guy XLK

Guy Mariano is uit gekomen met zijn nieuwe pro model op lakai in 2 verschillenden kleuren .

Wesc 5 panel

Wesc 5 panel in bleu en black

Wesc caps

SC snapback in red/black en bone/black

Music from outerspace

Music from outerspace

Voor alle rock liefhebbers!
Vrijdag outerspace in Boulevard om 20.30
Billy , Punkrock en Metal onder een dak

Eindelijk na 17 jaar is Bonk genomineerd voor Breda pluim

Eindelijk na 17 jaar is Bonk genomineerd voor Breda pluim


Wanneer ik met mijn 11-jarige zoon schoenen ga kopen, bereid ik me altijd voor op een hele middag binnenstad. We lopen van de ene winkel naar de andere en steevast slagen we niet. Er moet altijd een compromis zijn tussen ‘cool, vet, stoer, wreed’ en ‘mama vindt deze ook netjes en goed voor je voeten’. En dus is het altijd een kar- weitje om de schoenen te vinden die wij allebei oke? vinden. Daarbij lopen we vaak aan tegen verkopers die totaal geen idee hebben, wat deze jonge en veelbelovende generatie aan de steeds maar groeiende voetjes wil. Deze keer ging het echter anders. We zijn geslaagd in de eerste winkel die we betraden. BONK, aan de Veemarktstraat 68. Martijn Bonk spreekt de taal van zijn klanten. En onder klanten vallen hier dus ook de jongens in de leeftijd van mijn zoon. Ik hoef weinig te doen en ga rustig op een bankje zitten kijken. Eigenaar Martijn Bonk praat met mijn zoon en haalt allerlei dozen schoenen tevoorschijn. Ze hebben er duidelijk lol in samen. Ze bekijken de mo- gelijkheden en de vetste schoenen worden hieruit gedestilleerd. Er wordt gemeten en gepast. Een model en een kleur gekozen. En zowaar komen hier schoenen uit die ook ik leuk en goed vind. BONK heeft overigens niet alleen schoenen. De winkel bestaat uit een kleurrijk assortiment skate- en board-artikelen voor kids en volwassenen. Veel merken kleding, petten, boards etc. Een mooie winkel, met een goede sfeer en met zeer vriendelijke en ervaren medewerkers. Een aanrader dus. En een vette nominatie voor de Breda Pluim waard!

Iedereen die ook vind dat wij een pluim hebben verdiend of misschien wel iemand anders uit het rijtje klik op de onderstaande URL
P.s wij hebben op pizzeria Grill amon gestemd,
Amon bedankt voor de mooie donderdag vrijdag en zaterdag nachten
Open link

« VorigeVolgende » 1 ... 119 120 121 122 123 124 125 126
NINE The Netherlands
NUL76 internet agency