Whatup

Nike SB Blazer

Nike SB blazer CS union grey / varsity red met 2 kleuren swoosh

Cruizers binnen

Stefan Janoski MID

Santa cruz

Santa cruz

Nieuwe completes binnen

Ben Sherman Blouse

Ben sherman signature blouse in glacier bleu

Breng je stem uit !!!

Breng je stem uit !!!

Stichting Skatepark Breda doet mee om kans te maken op een sponsor bijdrage van dong energy als we genoeg stemmen bij elkaar krijgen maken we kans op 3000,- euro met dat geld kunnen we een hele vette Breda cup organiseren dus breng snel je stem uit en help stichting skatepark breda druk op de link hieronder :

Open link

Stefan Janoski mid

Janoski in het bruin in de nieuwe MD uitvoering

Bonkie super SALE !!

Op koningendag is de winkel gesloten ,maar omdat martijn op het strand ligt verkopen we morgen in een marktkraampje voor de winkel ouden klassiekers voor een laag prijsje , tees, broeken en schoenen van een tijdje terug waaronder de Koston 5 die op Es uitkwam en vele andere juweeltjes .Dus morgen veel voor weinig nooit chagrijnig ,cash only en ruilen is niet mogelijk...

WESC

Nieuwe items wesc binnen

Bonk sponsor :Tune out skate tour

Bonk sponsor :Tune out skate tour

Plywood constructions presenteert :De tune out skate tour het concept is ,Vier laagdrempelige wedstrijden van gelijke waarde (Oudenbosch , Zevenbergen, Terheijden Etten-leur . 4 zaterdagen, 2 maanden lang in de spotlights.

Dit omdat de reguliere wedstrijden vaak door skateboarders uit verschillende steden wordt bezocht waardoor het voor een wat onbekendere skater moeilijker is om door de kwalificatie heen te komen. Dit event zorgt er voor dat doordat er vier wedstrijden in een regio tellen voor de totaal uitslag het gemakkelijker is hoger op te komen in het klassement.

Heb je zin om mee te rollen of of weten wat er bij jou in de buurt gebeurt check de website :

www.tuneoutskatetour.nl
Open link

« VorigeVolgende » 1 ... 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127
NINE The Netherlands
NUL76 internet agency